2024-ին 2023-ի համեմատ ամենամեծ աճը ցույց է տվել շաուրմայի առաքումը` 134%
Պիցցայի առաքումն աճել է 26%-ով, խմիչքներինը՝ 35%-ով։ Բացասական դինամիկա են ցուցաբերել ապուրները (-4%) և կողմնակի ուտեստները (-6%)։
Առաքման ծառայությունների կամ ագրեգատորների միջոցով պատրաստի սնունդ պատվիրողների տոկոսն աճել է 10%-ով 2024 թվականին, ուղիղ ռեստորաններից առաքումը մնացել է կայուն, բայց պատրաստի սնունդ ամռանը խանութներից ավելի հազվադեպ է պատվիրվել, քան մյուս ժամանակներում։
Հարցվածների գրեթե 40%-ը առաքման որակի հիմնական չափանիշ է համարում արագ առաքումը, որին հաջորդում է կոկիկ առաքումը և այն փաստը, որ սնունդը հասնում է տաք վիճակում: Հարցվածների մեկ քառորդից պակասն է նշել անվճար առաքման կարևորությունը: